Premiul Butyka

În cadrul Asociaţiei Balint din România se instituie, începând cu data de 2011 un al doilea premiu de excelenţă, denumit PREMIUL BUTYKA ENIKÖ-ÉVA.

Capitalul necesar pentru constituirea premiului a fost oferit de către BUTYKA ENIKÖ-ÉVA, reprezentând suma de 12.000 Euro.

Premiul va consta dintr-o diplomă şi o sumă de bani în valoare de 500 euro, cu clauza folosirii acestei sume pentru participarea la un eveniment international Balint.

Premiul va fi acordat în timpul vieţii fondatoarei unei persoane care va fi desemnată de către ea, iar după decesul ei de către Biroul în exerciţiu al Asociaţiei.

Premiul se va înmâna cu ocazia Adunării Generale din cadrul Conferinţei Naţionale a Asociaţiei, într-un cadru festiv, de către Preşedintele Asociaţiei înainte de închiderea lucrărilor Adunării Generale, reprezentând ultimul punct al Ordinii de zi.

Premiul nu poate fi acordat niciodată Preşedintelui în exerciţiu al ABR.
Suma capitalizată va fi folosită exclusiv  în scopul premierii.

Pentru informaţii suplimentare, citiţi Statutul Asociaţiei BALINT din România.

Premiul Butyka

2023

Sumele aferente Premiilor Butyka și Veress au fost direcționate Asociației Balint din România în vederea confecționării plachetelor aniversare. Vezi Galeria Conferinței Naționale 2023.

Premiul Butyka

2018

Premiul Butyka

2016

Premiul Butyka

2013

Premiul Butyka

2011

Asociația Balint din România